top of page
Tonza.jpg

Tõnis Noormets
 
Olen freelancemuusikko ja soitonopettaja Hyvinkäältä. Olen aloittanut oman kitarasoittoni jo 13-vuotiaana blues- ja rockmusiikin innottamana ja siitä lähtien kitara ja musiikki on ollut intohimoni. Soittokokemusta onkin kertynyt jo yli 15 vuotta.
 
Koulutukseltani olen ammattimuusikko. Valmistuin Kymen Konservatoriosta, Kotkasta, vuonna 2016, pääinstrumenttina sähkökitara (pop/jazz), sivuinstrumentti piano (pop/jazz).
 
Muusikkona kokemusta on karttunut mm. nuorisoteatterista, bilebändeistä, studiotyöskentelystä, nuotintamisesta, eri musiikkityylejä soittavista projekteista sekä kitaristina toimimisesta mm. seuraavien artistien kanssa: Aleksanteri Hakaniemi, Veeti Kallio, Erika Vikman, Titta, Ike, Ilari Hämäläinen, Lauri Yrjölä, Stella Christine.

Ukulelen soitosta innostuin aikuisiällä ja siitä onkin vuosien saatossa tullut ikäänkuin toinen pääinstrumentti. Innottajani ovat olleet mm. Jake Shimabukuro ja James Hill. Heidän soittotyylien ja tekniikoiden tutkimiseen onkin kulunut mukavasti aikaa.
 
Soitonopetuksen parissa kokemusta on kertynyt yksityistunneilta (kitara, ukulele, piano, basso, musiikinteoria), kansalaisopistosta kitaran ja ukulelen ryhmäopetuksesta, bändisoiton opetuksesta (kitara, piano, basso, rummut, ukulele, laulu) ja muskarien vetämisestä. Oppilaani ovat olleet kaikenikäisiä. Soitonopettajana ja ihmisenä olen sosiaalinen, oppilaat huomioon ottava, motivoiva sekä maanläheinen opettaja, joka yrittää katsoa opetustilanteita aina myös oppilaan näkökulmasta.

  Itsestäni : 

Kuvia:

30661414930_4d4b056e93_z.jpg
Opetuspäivä ukulelen ja kitaran ryhmäope
instagram_untitled.jpg
Tänään pääse Les Paul taas pitkästä aika
bottom of page